Deputetët e PD seminar në Milano me KAS dhe drejtuesit e PPE. Patrick Voller: Bashkëpunim i shkëlqyer

Zyra e shtypit e PD bën të ditur se një grup deputetësh të Partisë Demokratike ndodhen në një seminar në Milano me KAS dhe drejtuesit e PPE.

Short and profound 24h stop-over for KAS seminar with new MPs and Sec Gen from Albanian member party DPA. Thank you for the great exchange!

www

Artikulli paraprakBuxheti 2022/ Ndihma ekonomike jo vetëm që nuk do të rritet, por do të pakësohet 5%
Artikulli tjetërRrritet akciza e gazit nga qeveria në këtë kohë krize!