Dega 7 në Tiranë fushatë për Bejkon dhe PD: PD forcë kryesore e së djathtës shqiptare

Lefter Gështenja: Me të palodhurit✌️✌️në çdo rrugë dhe çdo lagje të Njësisë 7!
14 Maji është dita ku çdonjëri nga ne ka mundësinë ti japë frymëmarrje jo vetëm Tiranës por gjithë Shqipërisë.
Miq mos ndalojmë dhe këto pak ditë, të gjithë bashkë të punojmë për Partinë Demokratike si forca kryesore e të djathtës shqiptare.
Ndryshimi vjen vetëm duke punuar!✌️
#VOTONR9 #VOTOPartiaDemokratike #ZgjedhjetLokale
#VOTODJATHTAS

FB IMG 1683467895814

FB IMG 1683467885062

FB IMG 1683467876098
#AsnjëVOTËMajtas

Artikulli paraprakBejko shpalos planin e detajuar, si do të zgjidh çështjen e trafikut në Tiranë
Artikulli tjetërBejko takime në Njësinë 2: Taksa te ulëta dhe përmirësim të cilësisë së jetesës për qytetarët e Tiranës.