Berisha, thirrje OBSH të hetojë helmimin masiv në Krujë me ujësjellësin elektoral

Sali BERISHA

Helmimi masiv i qytetareve te Krujes veper kriminale e ujesjellesit elektoral te narkoshtetit
Te dashur miq, prej tre ditesh qindra e qindra banore te qytetit te Krujes u helmuan nga nga uji i ujesellesit elektoral te Edvin Kristaq Rames te inauguruar ne kulmin e fushates elektorale.
Qindra prej tyre mjekohen ne shtepi per mungese shtreterish ne spital. Gjer tani shkaku real i helmimit mbahet sekret nga narkoshteti vetem e vetem per te mos vene gishtin mbi ujesjellesin elektoral te Edvinit. Duke ju uruar sherim te shpejte dhe te plote te gjithe qytetareve te Krujes i bej thirrje OBSH te ndermarre nje hetim te pavarur per shkaqet e verteta te ketij akti kriminal te narkoshtetit dhe kreut te tij te meduzes.

Exit mobile version