Bejko takim me banorët e Tufinës: Do t’i japim vëmendje maksimale zona

Bejko: Vijuam takimet me banorët e Tiranës që jetojnë në zonat rurale.

Në takimet me banorët e Tufinës, përveç problemeve me infrastrukturën apo trafikun, ata u shprehën të shqetësuar për vlerën e kompensimit nga dëmet e tërmetit, që janë në vlera shumë të ulëta.

Unë u angazhova se në programin e Partisë Demokratike për bashkinë Tiranë, ne do ti ofrojmë mbështetje të madhe zonave rurale në Tiranë, dhe nuk do të fokusohemi vetëm në qendër.

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD

FB IMG 1683566071268

FB IMG 1683566067730 1

FB IMG 1683566065946

FB IMG 1683566063763

FB IMG 1683566060058

FB IMG 1683566057453

FB IMG 1683566055534

FB IMG 1683566053332

Artikulli paraprakBejko takim me banorët e Bastarit të Mesëm: Zonat rurale pa energji dhe me rrugë të shkatërruara. Fokusi ynë, infrastruktura.
Artikulli tjetërFOTO: Berisha nuk mbledh dot as 100 vetë në Sarandë