Bejko takim me banorët e Bastarit të Mesëm: Zonat rurale pa energji dhe me rrugë të shkatërruara. Fokusi ynë, infrastruktura.

Bejko: Bashkë me ekipin dhe me znj. Oriola Pampuri, deputeten e zonës, biseduam me banorë të Bastarit të Mesëm mbi mungesën e rrugës, energjisë elektrike, si dhe pamundësitë e banorëve për të rikonstruktuar banesat e tyre të dëmtuara nga tërmeti.

Policët bashkiakë janë kthyer në taksidare, duke ia vështirësuar jetën këtyre banorëve me gjoba dhe presione.

Banorët kërkojnë, rrugë dhe energji elektrike gjatë gjithë vitit, jo vetëm gjatë zgjedhjeve.

Ne kemi zgjidhje në programin tonë për të gjitha zonat ne Tiranës jo vetëm për qëndrën.

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD

FB IMG 1683559254240

FB IMG 1683559250436

FB IMG 1683559248066

FB IMG 1683559245496

FB IMG 1683559243368

Artikulli paraprakAlibeaj hedh poshtë shpifjet e Berishës: Mediat e kapura pasqyrojnë më tepër aktivitetin e non-gratave. Rama i mbështet miqtë e politikës së vjetruar.
Artikulli tjetërBejko takim me banorët e Tufinës: Do t’i japim vëmendje maksimale zona