Basha: Shqipëria renditet midis Kazakistanit, Afganistanit, Egjiptit dhe Zambias për nivelin e ryshfetit dhe sundimit të ligjit

Kryetari i PD, Lulzim Basha shkruan në një postim në Twitter se, World Justice Poject si dhe BB dhe BERZH e renditin Shqipërinë midis Kazakistanit, Afganistanit, Egjiptit dhe Zambias për nivelin e ryshfetit, korrupsionit dhe sundimit të ligjit.

Basha në Twitter 

Renditja e Shqipërisë sipas World Justice Poject si dhe BB dhe BERZH: 🔴Sundimi i ligjit: Midis Kazakistanit dhe Afganistanit 🔴Indeksi i Korrupsionit: Midis Egjiptit dhe Zambisë 🔴Niveli i ryshfetit: Midis Zambisë dhe Marokut Nevojitet vendosmëri për t’u përballur me autokratët e korruptuar të Ballkanit Perëndimor.

2 16

1 24

3 13

Artikulli paraprakKorreshi: Tetori Rozë në Spitalin e minjve të Lushnjes!
Artikulli tjetërPD dorëzon në Kushtetuese padinë për pengimin e Komisionit “Becchetti”: Rama shkaktar i dëmit 120 milionë euro