Basha në Kuvendin Zgjedhor të PD, Poliçan: Do flasim me njerëzit në gjithë Shqipërinë për alternativën tonë

Kreu i PD, Lulzim Basha, vijon takimet e tij në çdo cep të Shqipërisë, duke marrë pjesë në Kuvendet Zgjedhore të PD.

Sot Basha ka qenë në Poliçan dhe në një postim të shpërndarë në profilin e tij në rrjetin social facebook, ai shkruan:

“Në Kuvendin Zgjedhor të PD Poliçan me demokratë dhe qëndrestarë! Angazhimi ynë për të folur me njerëzit në të gjithë Shqipërinë, për t’i dëgjuar hallet dhe problemet e tyre dhe për t’u paraqitur alternativën tonë të zgjidhjes, është i pakthyeshëm. Me njerëzit, për Shqipërinë!”

Exit mobile version