Banda terroriste e Hakmarjes për Drejtësi merr plehrat e Lushnjes!

Banda terroriste e Hakmarjes per Drejtesi merr plehrat e Lushnjes!
Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb
Pas disa muaj “lufte” midis firmes pastrimit dhe bashkise lushnje..sot i mbyllet kontrata dhe shpall fituesin e paracakton.firma ndertimi gpg e kontrolluar nga roland shyti dhe bekuar nga fatos tushe i japin tenderin e pastrimit.70 familje dhe mjetet e firmes…ne rruge. Jepeni Doktor ju lutem publikojen qoft dhe me emrin tim.

Exit mobile version