Kandidati i PD, Xhemal Bushati takim me sportistë e tranjerë në Shkodër: Dua të mbahem mend si kryebashkiaku që bëri për sportin, dhe jo si armik i tij!

Kandidati i PD për bashkinë Shkodër takoi sposrtistë dhe trajnerë të cilët kanë dhënë dhe japin një kontribut të çmuar në sportin shkodran dhe atë kombëtar. Kandidati Bushati u shpreh se sportit shkodran do ti rikthejë mbështetjen që i ka munguar. Kandidati Bushati: Ti rikthejmë dinjitetin sportistëve

Sportistët në takimin me kandidatin e PD për bashkinë Shkodër Xhemal Bushati shprehën një sërë shqetësimesh që nga pagat, kushtet e vështira stërvitore dhe mungesën e përkrahjes. Kandidati Bushati tha se sporti do jetë në fokusin e tij.

Dua të mbahem mend si kryebashkiaku që bëri për sportin, dhe jo si armik i tij. Këtë i premtova sportistëve të Shkodrës. Nuk mund të tradhëtoj sportin, dashninë e përjetshme të Shkodrës.

Nuk mund të kujtohemi vetëm për ndarjen e medaljeve. Sportistët janë të zhgënjyer dhe kanë pse. Kanë nevojë për mbështetje dhe përkrahje. Këtë e kanë pasur gjithnjë nga unë, edhe kur nuk kam mbajtur poste, dhe do ta kenë. Vitet e fundit janë thirrja ndaj çdokujt se çfarë nuk duhet të ndodhë me sportin në Shkodër dhe nuk ka për të ndodhur. Historia nuk do të përsëritet për keq!

Exit mobile version