Lefter Geshtenja takim në Librazhd: Afera inceneratorëve zbuloi një abuzim të madh të parave të shqiptarëve, paratë të përdoren për punësim

Deputeti i PD Lefter Geshtenja ka takuar qytetarët e Librazhdit për të dëgjuar problematikat e tyre. Gështenja shkruan se afera e inceneratoëve zbuloi një abuzim të madh të parave të shqiptarëve dhe se ato para të përdoreshin për punësimin e tyre
Postimi i plotë
Afera e inceneratorëve zbuloi një abuzim të madh të parave të shqiptarëve. Qytetarët presin drejtësi për të korruptuarit. Ata duan ndryshim që paratë e buxhetit të përdoren për punësimin e tyre dhe jo për xhepat e qeveritarëve të Ramës. Në Librazhd, mes bashkëqytetarëve të mi.
Exit mobile version