“Në Shqipëri ka vetëm një opozitë”, PD publikon videon: Rama dhe Berisha janë njësoj

Partia Demokratike ka publikuar videon nëpërmjet, së cilës tregon se kryeministri Edi Rama dhe ish-kryeministri Sali Berisha, bashkëpunojnë sëbashku.

“Kushdo me sy në ballë e mend në kokë e kupton tashmë se në Shqipëri ka vetëm një opozitë, që është PD.. Zgjidh Ramën dhe merr edhe Berishën. Zgjidh Berishën dhe merr Ramën”, shkruan PD bashkëngjitur videos së publikuar.

 

(RilindjaDemokratike)