Salianji në Devoll: Bashkë kemi zgjedhur të ardhmen dhe së bashku do ti shtrijmë dorën kujtdo që ka kontribut

Ervin Salianji ka vazhduar takimet si drejtues politik i qarkut të Korçës. I ndalur në Devoll u zotua se gjithkujt do ti jepen mundësi dhe do ti shtrihet dora kujtdo që ka kontribut.
salianji devol
Postimi i plotë
Si shumë prej demokratëve të tjerë e kemi nisur nga zero dhe e di si është rrugetimi brenda partisë, i di hilet, padrejtësitë dhe mungesën e meritës! Bashkë kemi zgjedhur të ardhmen dhe së bashku do ti shtrijmë dorën kujtdo që ka kontribut, zotimi është se gjithkujt do ti jepen mundësi dhe jo ofiqe tarafesh të ngushta.
Exit mobile version