Salianji në Devoll: Bashkë kemi zgjedhur të ardhmen dhe së bashku do ti shtrijmë dorën kujtdo që ka kontribut

Ervin Salianji ka vazhduar takimet si drejtues politik i qarkut të Korçës. I ndalur në Devoll u zotua se gjithkujt do ti jepen mundësi dhe do ti shtrihet dora kujtdo që ka kontribut.
salianji devol
Postimi i plotë
Si shumë prej demokratëve të tjerë e kemi nisur nga zero dhe e di si është rrugetimi brenda partisë, i di hilet, padrejtësitë dhe mungesën e meritës! Bashkë kemi zgjedhur të ardhmen dhe së bashku do ti shtrijmë dorën kujtdo që ka kontribut, zotimi është se gjithkujt do ti jepen mundësi dhe jo ofiqe tarafesh të ngushta.