Basha mesazh falënderimi për Merkel: Shqipëria, Kosova dhe shqiptarët do të jenë përjetë mirënjohës për vëmendjen tuaj

Falemnderit Angela Merkel! 🇩🇪🇦🇱

Lidershipi juaj, në kohëra shumë të trazuara që kaloi bota, është një shembull frymëzues.

Angazhimi juaj e bëri Europën më solidare, të bashkuar dhe të aftë të kalojë kriza jo të lehta.

Shqipëria, Kosova dhe shqiptarët do të jenë përjetë mirënjohës për vëmendjen tuaj.

Gjithë të mirat në jetën tuaj dhe suksese në angazhimet e ardhshme.

Artikulli paraprakProvokimi me “Prefektin”, komedia që shkatërroi familje dhe baltosi një patriot e intelektual
Artikulli tjetërBerisha: Mirënjohje të thellë për gruan më të shquar të kombit të saj!