Deputetja e Dibrës, Çupi: Rruga e Arbrit nuk ka mbaruar, u hap për propagandë. Qeveria të tregojë për tarifën 8 euro

Dhurata Çupi: Rruga e Arbrit nuk ka mbaruar, u hap per propagande. Qeveria te tregoje per tarifen 8 euro

Nxitimi për të shpallur, në ditën e ndarjes së shqiptarëve, hapjen e Rrugës së Arbrit, kur rruga akoma nuk ka mbaruar sipas kontratës, është, më e pakta, tallje me dibranët. Dështimi i qeverisë për të mbajtur premtimin e përfundimit të rrugës në prill dhe dështimi i premtimit për ta përfunduar rrugën në fund të këtij viti nuk mund të mbulohet nga propaganda e qeverisë.

E vërteta është se rruga që na ka kushtuar 400 miliardë lekë është e papërfunduar dhe hapja e sotme është propagandistike.

Në vend të mashtrimeve, qeveria duhet t’u thotë dibranëvë dhe shqiptarëve a do të paguajnë ata deri në 8 euro për një udhëtim vajtje-ardhje në Rrugën e Arbrit, kur rruga të përfundojë sipas kontratës?!

Artikulli paraprakNaftëtarët e Ballshit sërish në protestë
Artikulli tjetërFoto e diktatorit në flamur, Alibeaj: PS pjellë e Partisë së Punës, PD paketë ligjore për dekomunistizimin