Basha: Komisionet hetimore për inceneratorët dhe Becchettin mund të vonohen, por nuk pengohen dot!

Ngritja e dy komisioneve të tjera, për inceneratorët dhe Bechetin, po vonohen momentalisht nga pakica në pushtet, me pretekste sa naivie, po aq acaruese për qytetarët që e dinë mirë se çfarë fshihet pas tyre. Megjithatë, mund të vonojnë ngritjen e tyre, por nuk e pengojnë dot atë.

E nëse për mafien e inceneratorëve po kërkojnë riformulim të kërkesës tonë, në përpjekje për ta kthyer atë që duhet të jetë një komision hetimor, në një pseudo-grup pune për mjedisin, ndërkohë Rama shantazhoi jo më larg se dje krerët e bashkive për t’i çuar mbetjet te inceneratorët me pronarë offshore, për të furnizuar me paratë e qytetarëve llogaritë bankare në parajsat fiskale.

Për komisionin Becheti, Edi Rama u tregua i prerë, duke na thënë se duhet ta harrojmë ngritjen e tij, sepse sipas Edi Ramës vendimi është i “mbuluar nga konfidencialiteti” dhe publikimi i tij dëmton interesat e Shqipërisë…

LINK ku janë të publikuara vendimet për çështjen Beccheti, për të cilat Rama gënjeu dhe tha se janë sekret dhe të papublikuara askund.

https://app.investorstatelawguide.com/Documents/PDFFiles/IC-0249-07%20-%20Hydro%20v.%20Albania%20-%20Decision%20on%20Annulment.pdf

https://app.investorstatelawguide.com/Documents/PDFFiles/IC-0249-04%20-%20Hydro%20v.%20Albania%20-%20Award%20-%20C%20-TD.pdf

https://www.investorstatelawguide.com/documents/documents/IC-0249-01%20-%20Hydro%20v.%20Albania%20-%20Order%20on%20Provisional%20Measures%20-C.pdf

Artikulli paraprak“Masakra zgjedhore”/ Basha: Ja pse Komisioni Hetimor është i domosdoshëm
Artikulli tjetërFatura 120 milionë euro/ Basha: Pse Rama thotë harrojeni komisionin hetimor “Bechetti”…