Edi Rama dhe përfaqësuesit e tij në Shkodër ndriçojnë nga luksi i grabitjes së qytetarëve, por harrojnë…

Nga Greta Bardeli Gjoni

👉Zhvillova një takim me disa përfaqësues të zonës së mbi Shkodrës për të diskutuar e dëgjuar zërin e tyre për problemet e komunitetit dhe territorit, ku shërbejnë e përballen çdo ditë me përkushtim të plotë!

👉Me shumë pak kompetenca ligjore, mungesë fondesh për shkak të politikave të gabuara e të dështuara të qeveritarëve të korruptuar deri në palcë e që kanë zhytur vendin në papunësi e skamje!

👉Edi Rama dhe përfaqësuesit e tij në Shkodër ndriçojnë nga luksi i grabitjes së qytetarëve dhe parave publike, por harrojnë që janë në sytë e njerëzve të thjeshtë çdo orë e çdo ditë si ikona të makuterisë👊#NëKrahtëQytetarëve 🤝#JoKorrupsionit 👊#JoKrimitnëPushtet 👊 217492 n

Artikulli paraprakAsfalt elektoral dhe korrupsion! Dëmtohet rruga e re Vlorës, u inaugurua vetëm disa javë më parë
Artikulli tjetër“Në Itali njerëzit mbajnë radhë për bukë, në Angli pa drita”, Rama shpartallohet në rrjetet sociale