Video/ Greta Bardeli: Shkolla në Theth nuk është hapur ende. Problemi duhet të gjejë zgjidhje sa më parë

Shkolla 9-vjeçare në Theth, njësia administrative Shalë, ende nuk është e hapur!

Fëmijët në këtë zonë nuk mund të jenë njësoj si nxënës të tjerë në qendrën e qarkut Shkodër që kanë filluar mësimin!

Prindër, nxënës, banorë sëbashku me administratorin e njësisë, po ngrenë zërin për këtë fakt!

I bashkohem zërit të tyre, me cilësinë e përfaqësueses në Kuvend, që sa më parë të merren masat për zhvillimin e orëve të mësimit dhe gjendja ti kthehet normalitetit! Nxënësit e Thethit kërkojnë arsimim dhe nuk ju duhet asnjë lloj justifikimi i institucioneve! Sa më parë!

1

3

Artikulli paraprakZagani: Kam të njëjtën akuzë me Tahirin, unë dënohem 7 vite burg, ai për t’i shërbyer lali Erit
Artikulli tjetërShqiperinë e ka marrë peng Rama dhe jo Bullgaria me Maqedoninë e Veriut, as BE