Skandal në Finiq, fleta për PS vendoset në derën e qëndrës së votimit

Një tjetër skandal është evidentuar gjatë procesit të votimit në bashkinë Finiq. Siç duket dhe në foton e denoncuar nga PD, në një nga qendrat e votimit në Finiq ëshrë vendosur fleta e votimit me votim të PS në derën e qendrës së votimit.