Bejko takim me operatorë turistikë: Do zerojmë taksat për bujtinat 5 vitet e ardhshme.

Bejko: Ne kemi 5️⃣ pika konkrete se si duhet të ndihmohet turizmi për të patur më shumë cilësi dhe shtrirje në kohë. Duke filluar me 0 taksa bujtinat në 5 vitet e para, apo subvencionimi i artizanatit. Por do të shpallim 4️⃣ zona monument kulture në shërbim të trashigimisë së qytetit dhe turizmit✅️

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD