Bejko takime me qytetarë dhe biznese në zonën e 9-katësheve.

Takime me qytetarë dhe biznese në zonën e 9-katësheve.

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD

FB IMG 1683643009841

FB IMG 1683643007591

FB IMG 1683643002753