Bejko takim në fshatrat e Tiranës: Do të ndërtojmë 250 km rrugë për të lidhur fshatin me Tiranën

Kandidati i PD per Tiranen, Roland Bejko ka zhvilluar takime ne ish komunat e Tiranes. Ne takimin me banoret Bejko ka premtuar ndertimin e 250 km rruge te reja qe do te lidhin fshatrat me qytetin e Tiranes. Me poshte statusi i tij ne rrjetet sociale.

Ne do të ndërtojme 250 km rrugë të reja për të lidhur kurorën e Tiranës me qytetin.

Është e papranueshme që zona kaq pranë kryeqytetit dhe me shumë prodhimtari bujqësore, të izolohen për mungesën e rrugëve.

Ne do i japim zgjidhje përfundimtare problemit të rrugëve.

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD

FB IMG 1683046096291