Bejko takim me zonjat e Tiranës: Do të ofrojmë mbështetje për vajzat dhe nënat e reja.

Kandidati i PD per Tiranen z. Roland Bejko ka zhvilluar nje takim me vajza dhe gra, banore te Tiranes. Ne kete takim ai theksoi mundesite qe ai dhe ekipi i tij do te ofrojne per vajzat dhe nenat e reja.
Me poshte statusi i tij ne rrjete sociale

Takim me gratë dhe vajzat e Tiranës, ato kanë nevojë për mbështetje.

Ekipi jonë është gati që pas 14 Majit ti ofrojë mundësi që nuk i kanë patur.

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPDakim me gratë dhe vajzat e Tiranës, ato kanë nevojë për mbështetje.

Ekipi jonë është gati që pas 14 Majit ti ofrojë mundësi që nuk i kanë patur.

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD

FB IMG 1682956083893

FB IMG 1682956078818

FB IMG 1682956075999

FB IMG 1682956068858