Alibeaj në Mallakastër: Demokratët do të ndërtojnë një PD të fortë dhe moderne për të ardhmen

Kryetari komanduar i Partise Demokratike, Enkeled Alibeaj ishte sot ne Mallakater per te prezantuar kandidatin e PD per Mallakastren, Agron Kapllanaj. Gjate takimit me demokratet, Alibeaj u shpreh se demokratet e Mallakastres dhe gjithe Shqiperise do te punojne fort per nje PD te fuqishme dhe moderne per te ardhmen. Me poshte statusi i tij ne rrjetet sociale.

I surprizuar nga prania dhe entuziazmi i shumë demokratëve në Mallakastër. Të bindur në fitoreren e kandidatit të Partisë Demokratike, Agron Kapllanaj, dhe në suksesin e Partisë tonë. Demokratët e Mallakastrës dhe gjithë Shqipërisë do të na udhëheqin drejt një Partie Demokratike më të fortë dhe më të sigurtë në të ardhmen.

FB IMG 1682954295376

FB IMG 1682954297765

FB IMG 1682954302519