Për Çim Pekën dhe gjakëpirësit e tjerë të mediave dhe politikës që e kanë gjunjëzuar Shqipërinë për 32 vite:

Nga Sidi Hasanaj

Si rrallë herë jam shumë dakord Çim, ambasadorja Kim mbase ka ndihmuar të shkatërrohet e Djathta dhe Opozita Shqiptare!

Po Çim ke te drejtë! Ambasadorja ka pasur gjithë informacionet, provat dhe fuqinë të vepronte kundër pengmarrësve të së Djathtës dhe PD… por nuk e ka bërë.

Ambasadorja Kim, e ka ditur në detaje se SyriTv dhe ti Çim jeni thjeshtë xhepi i Shkëlzenit… por s‘ka folur!

Por PD duhet të flasë tashmë, me fakte dhe dokumenta! Atë që nuk bëri Yuri Kim, duhet ta bëjë PD:

1.Në Gërdec pasi ngriti magazinat e boronicave “LOGAL SH.p.K” , Shkëlzeni, kush Kompani ja morri me Qera të çmendur (fiks sa kësti i kredisë 2milionë€ që morri ai)?? Kompania “Agromel” o Çim Peka!

2.Kush është pronari i saj Çim? Klodian Allajbeu.
3.Çfarë monopoli ka kjo kompani Çim?
MONOPOLIN E TREGUT AGRO-USHQIMORË në Tiranë (pranë QTU).

4.Dmth në 2015 Edi Rama i dha Monopolin e Tregut Ushqimorë Allajbeut, dhe ai me fitimet e Tregut, i pagonte Magazinat e Boronicës në Gërdec Zenit… Si kështu Çim????

5. Sepse e vërteta është që Allajbeu është thjeshtë fasada Çim! Pronarët e vërtetë të Tregut Agro-Ushqimorë janë Rama dhe Berisha (Olsi dhe Zeni)!

6. 30mijë€ në ditë fiton bruto ai treg monopol Çim, dhe nuk lejon produktet bujqësore të Shqipërisë të kenë lehtësira të shiten në TR!

Ky është faji i Yuri Kim, Çim Peka! Që atë Nongratën duhet ta kishte nxjerrë me kohë për padronin tënd që i morri fytyrën të djathtës Shqiptare!

Ky është faji i Lulzim Bashës, që merrte kosto personale dhe nuk i tregoi vendin Berishën që ditën e parë që morri PD-në, por 8vjet mbante mbi kurriz kërkesat okulte të padronit tënd!

30mijë€ në ditë Çim, dhe kompania që i fiton këto falë monopolit të dhënë nga Rama, paguan dhe financon kompaninë “LOGAL” të boronicave në Gërdec!!!