Bejko me demokratët e Njësisë 9: Bashkë shkëputemi nga e shkuara dhe ndërtojmë një PD moderne për të ardhmen.

Kandidati i PD për Tiranën Roland Bejko ka zhvilluar nje takim me demokratet e njesise 9 ne Tirane. Bejko u shpreh se demokratet duhet te bashkohen kunder atyre qe duan ta mbajne partine peng te se shkuares. Më poshtë statusi i tij ne rrjete sociale

Ne jemi shumë e më shumë se ata që bëjnë zhurmë dhe duan të na mbajnë në të kaluarën. Energjia dhe entuziazmi i demokratëve rritet përditë e më shumë. Në degën 9 atmosfera ishte e fantastike. Demokratët janë gati për fitore në 14 Maj, dhe për ringritjen e Partisë Demokratike për zgjedhjet 2025.

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD

Screenshot 20230430 154112 Facebook