Bejko me banorët e 5 majit: Kompensim i plotë dhe i menjëhershëm për pronën tuaj!

Roland Bejko ka zhvilluar një takim me banorët e 5 majit, shtë pitë e të cilëve u kategorizuan për tu shembur pas termetit te 26 nentorit te vitit 2019. Në takimin me ta Bejko u shpreh se me te si kryetar bashkie, banoret do te konmpensoheshib ne vleren e plote te prines se tyre. Me poshte statusi i z. Bejko ne rrjete sociale.

Banorëve te 5 Maji ju premtova se ne kemi zgjidhje konkrete dhe të menjëhershme, për banesat e tyre! Kompensim të menjëhershem.

#Voto6 #VotoPD9 #VotoRolandBejko
#FrymemarrjeperTiranen
#FrymemarrjeperShqiperine #ZgjidhPartineDemokratike #Demokratëtjanëbashkë #EardhmjaështëPD
FB IMG 1682709526759