Voton kandidati i PD në Durrës, Luan Hoti: Dilni dhe votoni! Votoni si njerëz të lirë, votoni për veten tuaj!

Kandidati i PD për Durrësin Luan Hoti, pas votimit:

Të dashur qytetarë të Durrësit! Dilni dhe votoni! Votoni si njerëz të lirë, votoni për veten tuaj! Votoni që bashkia të jetë e juaja! Votoni që t’i japim fund marrjes peng të Durrësit, që qyteti ynë t’u rikthehet qytetarëve!
Në shërbim të qytetarëve. Bashkë për Durrësin!