Zbulohet skandali, Bardh Spahia nuk voton për vete në Shkodër. Banon në Tiranë

Kandidati i LSI-PDK, shtëpia e Lirisë Bardh Spahia nuk do të votojë për veten e tij në Shkodër pasi nuk rezulton në listën zgjedhore dhe as ka bërë përpjeke të jetë qytetar i Shkodrës. Ai rezulton të jetë votues në Tiranë.

bardh