Kreu PD, Basha poston foton dhe fton dibranët: Voto Luan Hakën për Dibrën

Voto Partinë Demokratike
Voto Luan Hakën për Dibrën
Voto Nr. 2

haka diber

https://www.facebook.com/100044557144125/posts/507041207457780/?d=n