Basha: Tani është koha që bota të bashkohet kundër luftës, pro paqes. Thirrje për të votuar rezolutën në OKB

Kryedemokrati Lulzim Basha ka bere thirrje per nje qendrim te unifikuar të OKB-së në mbështetje të paqes, pas unitetit të demonstruar nga shumë kombe, NATO dhe BE.

Basha shkruan se ky është momenti për këdo që e ka marrë paqen si të mirëqenë, të bashkohet në unitet dhe të punojë me vendosmëri për paqen dhe sigurinë

 

Sesioni Emergjent i OKB-së, pas Rezolutës së KS të OKB-së të propozuar nga Shqipëria 🇦🇱& SHBA🇺🇸, është një mundësi për të demonstruar një qëndrim të unifikuar të OKB-së në mbështetje të paqes, pas unitetit të demonstruar nga shumë kombe, NATO dhe BE. Lufta nuk është kurrë një opsion pasi sjell vdekje dhe shkatërrim.
Gjithmonë ka vend për dialog, nuk është kurrë vonë.
Ky është momenti për këdo që e ka marrë paqen si të mirëqenë, të bashkohet në unitet dhe të punojë me vendosmëri për paqen dhe sigurinë. #QëndrojmeMeUkrainën