Franca dërgon armë dhe pajisje në Ukrainë, Zelensky: Koalicioni kundër luftës po funksionon!

Armë dhe pajisje janë rrugës nga Franca në Ukrainë, ndërsa Perëndimi i jep ndihmë Ukrainës në betejën e tyre me trupat ruse që avancojnë.

Presidenti Zelensky shkroi në Twitter se ai kishte folur me presidentin e Francës Macron herët të shtunën në mëngjes kur “filloi një ditë e re në vijën e frontit diplomatik”.

“Koalicioni kundër luftës po funksionon!” Z. Zelensky shkroi në Twitter.

Të shtunën, Macron postoi një video të tij duke deklaruar: “Lufta do të zgjasë – ne duhet të përgatitemi për të!”.

 

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=629&loc=https%3A%2F%2Fwww.balkanweb.com%2Ffranca dergon arme dhe pajisje ne ukraine zelensky koalicioni kunder luftes po funksionon%2F&referer=https%3A%2F%2Fwww.balkanweb