UEFA “godet” Rusinë, i heq nga duart finalen e Champions, ja ku do të luhet

Pas kërkesës së bërë nga Boris Jonson dhe anëtarë të Parlamentit Europian, UEFA i është përgjigjur menjëherë thirrjes së tyre, duke i hequr Rusisë të drejtën për të organizuar finalen e Champions League, në program për tu zhvilluar më 28 maj në “Gazprom Arena”.

Sipas Daily Mail, që i referohet burimeve të sigurta nga UEFA, me këta të fundit që janë mbledhur në një mbledhje urgjente, finalja e Champions League këtë sezon do të zhvillohet në Paris.