PD publikon videon: Cili është pazari i takimit Berisha-Dako në Durrës?

Non grata me Dakon e Durrësit po përpiqen të përfitojnë në kurriz të demokratëve. Të korruptuarit dhe non-gratat po mbajnë njëri-tjetrin kundër PD, kundër shqiptarëve.
Këta nuk duan që Shqipëria të ndryshojë!