Salianji poston foton me Luan Hotin nga Durrësi: Çdo votë për Partinë Demokratike është votë për ndryshim, votë për të mundin dhe sakrificën e çdo demokrati, votë për të ardhmen!

Deputeti i Partisë Demokratike Ervin Salianji në mbështetje të kandidatit për bashkinë e Durrësit Luan Hoti kanë vijuar takimet me qytetarët. Salianji shkruan se cdo votë për Partinë Demokratike është votë për ndryshim, votë për të mundin dhe sakrificën e çdo demokrati, votë për të ardhmen

Me Grupseksionin 18 dhe deputetin Ervin Salianji më të motivuar se kurrë për t’ia kthyer Durrësin qytetarëve. Demokratët janë të vendosur për të fituar luftën me dyshen Sako-Dako. Në shërbim të qytetarëve. Bashkë për Durrësin!

Voto Luan Hoti
Voto Partia Demokratike
Voto Nr.3

#bashkeperdurresin #luanhoti #voto3 #luanhotiperkryetar #partiademokratikedurres #partiademokratike #pd