“Me dashni për Shkodrën, me dashni për Partinë Demokratike”/ Basha publikon videon: Xhemal Bushati do t’iu shërbejë gjithë shkodranëve!

Kreu demokrat Lulzim Basha hapi ditën e sotme fushatën për zgjedhjet në qytetin e Shkodrës. Teksa ka publoikuar një video nga takimi atje, Basha shkuan se Xhemal Bushati është kandidati më i mirë për Shkodrën.

Basha shprehet se Ai do të punojë me zemër për Shkodrën dhe për të gjithë shkodranët, pavarësisht nëse janë të djathtë apo të majtë

“Xhemal Bushati është kandidati më i mirë për Shkodrën. Ai është pjesë e Shkodrës. Unë jam krenar që është kandidat i Partia Demokratike e Shqipërisë. Ai do të punojë me zemër për Shkodrën dhe për të gjithë shkodranët, pavarësisht nëse janë të djathtë apo të majtë. Ne i kemi një borxh të madh Shkodrës dhe Xhemal Bushati është zgjedhja më e mirë për t’i shërbyer vetëm asaj.”