“Ndalojeni eksitimin e ministreve”/ Grida Duma: Xhaferraj ndër deputetët më xhentëlmen! Berisha bëri deklaratë skandaloze dhe askush nuk reagoi

Nënkryetarja e PD-së, Grida Duma ka komentuar deklaratat e deputetit Ferdinand Xhaferraj i cili gjatë fjalës së tij në Kuvend,  u drejtua me fjalët “çupëlina” për ministret, gjë e cila solli debat për shkak se ky i fundit u akuzua për seksizëm.

Grida Duma gjatë një intervistë për gazetaren Juli Xhokaxhi në radari Informativ , tha se akuza për seksizëm ishte qesharake dhe se sipas saj Xhaferraj është ndër deputetët në Kuvend.

Sipas Dumës, deklarata e tij u nxor nga konteksti, pasi e kishte fjalën për anëtaret e qeverisë si fëmijë, të cilat nuk kanë përvojën e duhur.

“Sikur kjo të quhej seksizëm do të ishim shumë mirë. Zoti Xhaferi hyn te deputetë më xhentëlmen. Unë e kuptoj e kishte në kontekstin fëmijë, çupëlina në sensin e ministreve të vogla në moshë që nuk kanë përvojën”, tha deputetja.

 

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=629&loc=https%3A%2F%2Fwww.balkanweb.com%2Fndalojeni eksitimin e ministreve grida duma xhaferraj nder deputetet me xhentelmen berisha beri deklarate skandaloze dhe askush nuk reagoi%2F&referer=https%3A%2F%2Fwww.balkanweb

 

Duma kujton se pas tij, Berisha tha “ndalojeni eksitimin e ministreve”, duke e cilësuar si skandaloze këtë deklaratë, por askush nuk reagoi.

“Në atë sekondë, Berisha më mbrapa tha ndalojeni eksitimin e këtyre ministreve këtu dhe nuk reagoi askush.