“Shtëpia e barit” në Ndroq, dalin përpara gjykatës të akuzuarit. Lihet në burg punëtori i laboratorit, lirohet elektricisti dhe faturisti

Kanë dalë përpara gjykatës së Tiranës për dhënien e masës së sigurisë tre personat e arrrestuar për “shtëpinë e barit” në Ndroq.

News 24 zbulon se në burg është lënë punëtori i laboratorit Eriban Daja, ndërsa në ‘arrest shtëpie’ faturisti Erjon Mema dhe elektricistin Qemal Hasa.

(Rilindja Demokratike)