Ballina Kryesore Basha në EPP: Të përmbyllet procesesi i njohjes së Kosoves nga vendet...

Basha në EPP: Të përmbyllet procesesi i njohjes së Kosoves nga vendet e BE-së dhe marrëveshja me njohjen reciproke me Serbinë

Në Asamblenë Politike të Partisë Popullore Europiane, zoti Basha kërkoi që këto kohë të trazuara të jenë nxitëse për Europën, që t’i kushtojë më shumë vëmendje dhe të ushtrojë një ndikim më të madh për njohjen e Kosovës nga vendet që ende nuk e kane bërë dhe përmbylljen e marrëveshjes me njohje reciproke ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, në mënyrë që të dy vendeve, tu mundësohet anëtarësimi sa më i shpejtë në BE. Zoti Basha theksoi se popujt e rajonit, pa dallim, duan të shohin përpara për të ardhmen e tyre të përbashkët evropiane, dhe të lënë pas të kaluarën tragjike.

Exit mobile version