Ervin Salianji caktohet drejtues politik i Korçës

Sekretari i përgjithshëm i PD Gazment Bardhi njofton se pas vendimit të Kryesisë së Partisë për përjashtimin nga Partia Demokraitke të ish-drejtuesit politik të qarkut Korçë, z. Edmond Spaho, kryetari i PD Basha ka caktuar si Drejtues Politik të qarkut Korçë, deputetin z. Ervin Salianji.
Në këtë mënyrë z. Salianji do të jetë edhe Kryetar i Këshillit Koordinues të Qarkut, që është struktura e përhershme me përgjegjësi në organizimin elektoral dhe aksionet e veprimtaritë politike të PDSH në nivel qarku.