Ballina Aktualitet Këto janë kartëmonedhat e reja që hidhen sot në treg

Këto janë kartëmonedhat e reja që hidhen sot në treg

Duke filluar nga sot, do të keni mundësi të njihni kartmonedhat e reja që do dalin në qarkullim, 500 dhe 2000 lekë.

Në dizajnin e kartmonedhave nuk do të ketë ndryshime thelbësore, pasi sërish “fytyra” e tyre do të jetë Ismail Qemali dhe Mbreti Gent.

Do të ketë disa ndryshime lidhur me ngjyrën e letrës dhe hapësirën mes tyre.

Exit mobile version