Ballina Kryesore Zëdhënësja e PD, Ina Zhupa: Imazhet e dhunës së Berishës në të...

Zëdhënësja e PD, Ina Zhupa: Imazhet e dhunës së Berishës në të gjithë botën

PD duke iu referuar medias ndërkombëtare tregon sesi imazhet e dhunës u publikuan në të gjithë botën.

Zëdhënësja Ina Zhupa në një postim deklaron se pas shpalljes nongrata, ai kërkoi të marrë PD me dhunë

8 janari ishte një ditë e zymtë për çdo shqiptar kudo ku jeton, brenda apo jashtë vendi. Imazhet e dhunës dhe thirrjet për derdhje gjaku demokratësh pushtuan mediat kryesore. Jo vetëm shqiptarët por e gjithë bota e mori vesh se si Sali Berisha pas shpalljes non grata kerkoi të marrë me dhunë

Exit mobile version