Këshilltarja e Bashës i përgjigjet Maznikut: Pse nuk tregon financuesin e vërtetë

Projekti për ndërtimin e kullave pranë godinës së PD qënka publikuar nga kompania në mars të vitit 2019. Gjë e verifikueshme lehtësisht në FB e kompanisë. Se ç’interes ka Arbian Mazniku që shfaqet dhe pranon që paska në zyrën e tij projektin dhe nuk tregon financuesin vështirë ta kuptoj😝… se ky zakonisht në këtë periudhë të vitit ha mish me Arben Ahmetajn te Nusreti. Siç thotë populli, halli hallit nuk i ngjan🤣