Foto/ Shembet ura e ndërtuar 5 vite më parë në Kallarat të Vlorës. Banorët rrezikohen nga përmbytja

Arbi Agalliu: Ura e ndertuar 5 vite me pare eshte shembur ne Kallarat te Vlores. Banore e bageti ne rrezik nga permbytja.

Në fshatin Kallarat, Vlorë, është shëmbur plotësisht ura. Kjo ka bërë që të ngelen të izoluar njerëz dhe bagëti, të cilët rrezikojnë nga koha e keqe.

Kjo urë është ndërtuar para 5 viteve dhe para 3 viteve i është nënshtruar rikonstruksionit.
Kjo vërteton edhe njëherë sesi abuzohet me këto vepra.