Trafiku i drogës/ Caktohet diat e gjygjit ndaj Saimir Tahirit

Apeli i Posaçëm ka caktuar datën e seancës ndaj ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri.

Bëhet e ditur se, seanca do të mbahet në datën 20 Dhjetor në orën 09:00.

Procesi i Tahirit i cili është akuzuar për korrupsion dhe përfshirje në trafik droge me kushërinjtë e tij Habilaj është rikthyer me vendim të Gjykatë së Lartë.

Kështu, Apeli i Gjykatës së Posaçme do të nisë të hënën e datës 20 dhjetor 2021 rishqyrtimin e kësaj çështje.