PD poston fotot nga aktiviteti për “8 Dhjetorin”

“8 Dhjetori përmes veprave të autorëve”
Një ditë e bukur kujtimi dhe reflektimi, me shkrimtarë, studiues dhe gazetarë, të organizuar nga FLD – Fondacioni per Liri dhe Demokraci , që bëri bashkë Dhjetoristët e vitit 1990 dhe të rinjtë e të rejat, që sot shikojnë me nderim sakrificat dhe kurajon me të cilën, 31 vite më parë, bashkëmoshatarët e tyre sfiduan regjimin komunist dhe nisën një kapitull të ri në historinë shqiptare, për të cilin do të jemi përjetësisht mirënjohës.

2 7

3 3

4

1 11