Dhuroni siguri për të dashurit tuaj/ Dhjetor ofertash në SIGAL, “TeleShëndet” + kartë anëtarësie me çmim festiv

Po jetojmë një periudhë ku shëndeti i gjithkujt ndjehet i rrezikuar.

Dy vite më parë, rasti i parë i një sëmundje misterioze u zbulua në Wuhan të Kinës.  Që nga rasti i parë, më shumë se 5 milionë njerëz në të gjithë botën kanë humbur jetën. Ndërsa sot varianti Omicron ka thelluar shqetësimet se sa do të zgjasë pandemia e koronavirusit.

Por nuk duhen harruar as sëmundjet e rënda, tumoriale dhe të zemrës, të cilat njohin rritje vit pas viti.

Por ndikimet e pandemisë sapo kanë filluar të ndjehen në populate. Për shkak të vonesave në kurim si dhe efekteve që ka lënë ajo te pacientët që e kaluan virusin, ka patur një rritje kryesisht tek problemet kardiake.

Për periudhën janar-gusht në spitale janë shtruar 166,731 pacientë nga sëmundje të ndryshme apo 9% më shumë se e njëjta periudhë e vitit 2020.

Vjet në pandemi spitalet publike pezulluan ndërhyrjet kirurgjikale të programuara, duke operuar vetëm të sëmurët në rastet urgjente.

Në 8-mujorin e 2021 rastet e trajtuara në kardiokirurgji janë rritur 11% në raport me të njëjtën periudhë të 2020-s, sipas të dhënave të raportit të monitorimit të Ministrisë të Shëndetësisë.

Që të kurohesh, mbi të gjitha për sëmundje specifike, kostot janë shumë të larta.

Ndaj SIGAL UNIQA Group Austria, kompania e më e madhe e sigurimeve në vend dhe rajon, u ka ardhur në ndihmë qytetarëve përmes produkteve të saj inovatore dhe unike për tregun shqiptar duke u dhënë shërbim profesional, duke mbrojtur financat dhe mbi të gjitha Shëndetin e tyre.

Së fundmi, SIGAL UNIQA ka kënaqësinë t’ju prezantoj ofertën për muajin dhjetor 2021.

Shërbimi “TeleShëndet”  +  kartë anëtarësie vijnë tek ju me një çmim festiv, vetëm 2,000 lekë/personi në vit.

Benefitet e kësaj karte:

  • Konsulta me mjek falas direkt nga celulari, përmes aplikacionit “TeleShëndet”
  • 20-30% zbritje per sherbimet mjekesore ne kushte ambulatore ne rrjetin spitalor SIGAL UNIQA: https://sigal.com.al/sherbime-dhe-kontakte/rrjeti-yne-mjekesor/
  • Vizitë okulisti falas (Tom Optik)
  • Konsultë dentare + grafi dentare falas (Dental Care On)

Nëse klienti dëshiron edhe një check up, SIGAL UNIQA e ofron me prim ekstra 2000 lekë/personi në vit.

Check up tek KMK (Klinika Komuna e Parisit) mbulon:

Check up vjetor

Gjak komplet

Urinë komlet

Glicemi esell

EKG

Radiografi pulmoni (mushkërish)

Kjo do të ishte dhurata e duhur për familjarët dhe miqtë tuaj për festat e fundvitit pasi asgjë nuk vlen më shumë se shëndeti.

Mos harroni! Gjatë periudhës janar-nëntor 2021, SIGAL UNIQA ka paguar mbi 2.1 milionë euro dëme shëndetësore, si asnjë kompani tjetër sigurimesh në Shqipëri.

Shëndet në Udhëtim – 35,148 Euro

Shëndet Privat – 2,022,047 Euro

Aksidente Personale – 82.478 Euro

Totali – 2.139.673 Euro

Për çdo informacion ose paqartësi shkruani në:

Whatsapp +355 68 60 62 829

E-mail: [email protected]

ose vizitoni çdo degë të SIGAL UNIQA në qytetin tuaj.

SIGAL UNIQA Group Austria, Jetojmë më mirë së bashku…