Berisha nderon himnin amerikan në takimin me demokratët në SHBA

Ish-Kryeministri Sali Berisha po zhvillon “Foltoren” me shqiptaro-amerikanë, nëpërmjet një lidhje direkte ndërmjet dy sallave, asaj në Tiranë dhe në New Jersey.

Berisha e nisi “Foltoren” me ekzekutimin e himnit shqiptar dhe më pas atë amerikan. Edhe pse i shpallur non-grata, duket se kjo nuk e ka penguar të ekzekutohet në “Foltore” himni amerikan dhe të jenë të pranishme simbole të SHBA-ve.

2 3

eee