Lefter Gështenja: Ne do bëjmë më të mirën për Librazhdin. Të rinjtë janë gati!

Deputeti i PD, Lefter Gështenja është takuar me një grup të rinjsh në Librazhd. Në një postim në Facebook, Gështenja shkruan se, të rinjtë e Librazhdit kanë potencialin e duhur për t’i dalë zot ambicjeve të tyre për një vend me mundësi.

Postimi në Facebook

Të rinjtë e Librazhdit kanë potencialin e duhur për ti dalë zot ambicjeve të tyre për një vend me mundësi.

Fundjava kaloi me një diskutim idesh me të rinjtë e FRPD për të gjallëruar jetën në Librazhd.

Së shpejti nis një kampionat minifutbolli. Ndësa disa të rinj të tjerë do angazhohen në rritjen e promovimit të turizmit në zonë.

Ne do bejmë më të mirën për Librazhdin. Të rinjtë janë gati. Ata duan vetëm mundësi dhe mbështetje.

22