Alibeaj publikon videon: Gjylameti dekonspiron aleancën e interesave personale

Nënkryetari i PD, Enkelejd Alibeaj shprehet se, Gjylameti dekonspiroi planin e tubimit Rama-Berisha-Meta me 11 dhjetor.

Me e qartë se kurrë, tubimi Rama-Berisha-Meta i planifikuar për datën 11. Tani ka nisur ti caktojë dhe drejtuesit e foltores. Gjylameti dekonspiron aleancën e interesave personale.

Askush nuk mund dhe nuk do ta përdorë dot PD për interesa pesonale!